Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Актуални новини

Покана до всички заинтересовани лица за предоставяне на технически и ценови оферти по следните три обособени позиции

Първа позиция: „Изграждане на структурирана кабелна система (локална мрежа) за нуждите на РЗИ Стара Загора”
Втора позиция: Лиценз за антивирусен софтуер
Трета позиция: Изграждане на система - защитна стена

Първоначално определеният срок за получаване на оферти се удължава с цел даване възможност на повече кандидати за участие и представяне на оферти и извършване на възможно най-точен и целесъобразен избор на изпълнител.

Офертите следва да бъдат подадени/получени в срок до 13:30 ч. на 16.12.2019г. на адрес: гр.Стара Загора, ул.„Стефан Караджа" № 10, Звено за административно обслужване (деловодство), ет. 1, стая 115.

Виж пълния текст ...

РЗИ - Стара Загора събира оферти за Сервизно обслужване на пожарогасителна техника - в административна сграда на РЗИ - Стара Загора.

Покана до всички заинтересовани лица за предоставяне на ценови оферти за „Сервизно обслужване на пожарогасителна техника - в административна сграда на РЗИ - Стара Загора".
Офертите следва да бъдат подадени/получени в срок до 16:00 ч. на 20.12.2019г. на адрес: гр.Стара Загора, ул.„Стефан Караджа" № 10, Звено за административно обслужване (деловодство), ет. 1, стая 115.

Виж пълния текст ...

РЗИ - Стара Загора събира оферти за Осигуряване на охрана със сигнално-охранителна техника, мониторинг и сервиз на пожароизвестителна инсталация - административна сграда и гаражи на РЗИ - Стара Загора.

Покана до всички заинтересовани лица за предоставяне на ценови оферти за „Осигуряване на охрана със сигнално-охранителна техника, мониторинг и сервиз на пожароизвестителна инсталация - административна сграда и гаражи на РЗИ - Стара Загора"
Офертите следва да бъдат подадени/получени в срок до 16:00 ч. на 20.12.2019г. на адрес: гр.Стара Загора, ул.„Стефан Караджа" № 10, Звено за административно обслужване (деловодство), ет. 1, стая 115.

Виж пълния текст ...

РЗИ - Стара Загора събира оферти за Сключване на застраховки „Гражданска отговорност”

Покана до всички заинтересовани лица за предоставяне на ценови оферти за „Сключване на застраховки „Гражданска отговорност” на автомобилите на РЗИ-Стара Загора"
Офертите следва да бъдат подадени/изпратени в срок до 16:30 ч. на 11.12.2019г. на адрес: гр.Стара Загора, ул.„Стефан Караджа" № 10, Звено за административно обслужване (деловодство), стая 115.

Виж пълния текст ...

Важно съобщение

Уважаеми, потребители!

Уведомяваме Ви, че поради възникнал проблем с пощенския сървър на РЗИ – Стара Загора, до отстраняване на проблема може да изпращате писма на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,

Благодарим за разбирането!

7 ноември - Европейски ден на радон 2019 г.

На 7 ноември Европейската асоциация за радон (ERA) отбелязва „Европейски ден на радон“. Това е и рождения ден на Мария Кюри.

Виж пълния текст...

Copyright © 2011-2016 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.