Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Актуални новини

Информация за имунизационните пунктове, прилагащи безплатно ваксини срещу COVID-19 в област Стара Загора

Актуална информация за работното време на лечебните заведения и кабинета на РЗИ - Стара Загора, които прилагат безплатно ваксини срещу COVID-19. при възрастни и при деца на възраст на и над 5 години. 

Виж пълния текст...

29 септември – Световен ден на сърцето

Den sarceНа 29 септември отбелязваме Световния ден на сърцето. Той е обявен за такъв през 1999 г. от Световната федерация на сърцето (WHF) и Световната здравна организация (WHO).

Виж пълния текст...

Информация за гражданите!

В изпълнение на дейностите за 2022 г. по Националния план за действие за периода 2022-2023 г. за изпълнение на Националната стратегия на Република България за равенство, приобщаване и участие на ромите 2021-2030 г., приоритет „Здравеопазване“, приета с Решение №278 на Министерския съвет от 2022 г. , Регионална здравна инспекция – Стара Загора получи безвъзмездно от Министерство на здравеопазването мобилен кабинет – за извършване на профилактични акушеро-гинекологични прегледи.

Виж пълния текст...

На вниманието на гражданите!

Информираме Ви, че всички лица, на които е взета кръв за изследване за заразеност с вирусни хепатити по време на скрининговата кампания за изследване на вирусни хепатити по случай Световен ден за борба с хепатита в периода 29.07.2022г. – 05.08.2022г., организирана от Министерство на здравеопазването и РЗИ - Стара Загора, могат да получат резултатите си от извършените изследвания в РЗИ - Стара Загора на ул. „Ст. Караджа“ № 10, ст. 116 (КАБКИС 10) – в работното време на кабинета:

Виж пълния текст...

Благодарствено писмо!

Благодарствено писмо от Балетна школа "Па Де Кре" - Стара Загора към Директора на РЗИ - Стара Загора по повод празника "Прегърни здравето".

Виж пълния текст...

На вниманието на ръководителите на аптеки в област Стара Загора!

Във връзка с изработването на Областна аптечна катра е необходимо всички аптеки да попълнят анкетна карта, съгласно Методиката за изготвяне на аптечна карта. Образец можете да изтеглите тук.

Попълнените карти изпратете в спешен порядък на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - РЗИ Стара Загора.

Copyright © 2011-2020 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.