Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Министерство на здравеопазването

Сайтът е в процес на обновяване и изпълване със съдържание. Възможно е някои от линковете да не съдържат все още информация. Благодарим за разбирането!

На вниманието на лекарите - специализанти

Обявена е втора процедура за подбор на специализанти, чието обучение може да бъде финансирано по изпълнявания от Министерство на здравеопазването проект “Специализация в здравеопазването” BG05М9ОР001-1.012-0001, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.

Ще бъдат подкрепени лекари – специализанти по медицина и по дентална медицина, които са със сключен договор за обучение на места финансирани от друг източник по реда на отменената Наредба №34/2006 г. Кандидатстването се извършва онлайн чрез регистрация и подаване на заявление за кандидатстване за финансиране на обучението в елелектронния сайт на проекта: www.specializanti-mh.info. На същия сайт, в раздел „Документи за втора процедура за подбор на лекари – специализанти със срок на кандидатстване до 23.07.2017г.”, е публикувана информация за условията и реда за кандидатстване.
С одобрените кандидати се сключва петстранен договор за финансиране между МЗ, висше училище по медицина, лечебно или здравно заведение (база за обучение), ръководител на лекаря-специализант и лекар – специализант.

За контакти и допълнителна информация:
Антоанета Димова – ръководител на проекта, тел.02/9301271
Павлина Христова, тел. 02/9301206
Ел. поща на проекта: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Copyright © 2011-2016 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.